Grafimon

Interieurinrichter Grafisch Design
http://www.mijnbehangpapier.be
Ringlaan 12bis, 8501 Kortrijk-Heule, Belgie
070277550
0478 56 58 17
430661390

Op zoek naar fotobehang voor je interieur?

Op mijnbehangpapier.be ontwerp je fotobehang op maat op basis vanje eigen foto, foto's uit beeldbanken of motieven.

Bovendien krijg je dankzij onze online editor een perfect idee van het eindresultaat. Met deze tool maak je eerst je ruimte na, inclusief ramen, deuren en zelfs stopcontacten. Vervolgens voeg je je gekozen foto of motief toe en schuif je je ontwerp op de beste plaats voor een optimaal effect.

Happy met het resultaat? Dan ben je klaar om online te bestellen en te betalen. Nog een nachtje over slapen? Geen probleem: sla je ontwerp gewoon op en werk het af wanneer je wil.

In onze digitale printafdeling drukken we jouw ontwerp af op vliesbehang van 175 gr, een flink stuk steviger dan doorsnee behangpapier. Dankzij het hoogwaardige papier en de handigestootrand kan je de banen probleemloos tegen elkaar plaatsen en schiet het behangen goed op.

Jouw fotobehang is niet alleen mooi in huis, het is ook goed voor het milieu. Want onze inkten zijn geurloos en gemaakt op basis van water. En dankzij hun ECOLO- en GREENGUARD-certificatie zijn ze ideaal voor toepassingen in de horeca en gezondheidszorg.

Mooi meegenomen: je kan ons vliesbehang perfect zelf plaatsen met de zeer eenvoudige plaatsingsinstructie of je kan het laten plaatsen door om het even welke professionele behanger in je buurt. Zo heb je alles wat je moet weten voor een perfect eindresultaat.Openingsuren

MAANDAG Open
DINSDAG Open
WOENSDAG Open
DONDERDAG Open
VRIJDAG Open
ZATERDAG Open
ZONDAG Open


Groenegids ® is een merk registratie voor Benelux en wordt beschermd door copyright © wetgevingen. Uitgegeven door DeZign Crew. - sitemap
!--Start of Tawk.to Script-->