Medico Derm Kortrijk

Medico Derm Kortrijk Schoonheidsinstituten Kappers Make-up Huidverzorging Tatoeages
https://www.medico-derm-kortrijk.be/
Sprietestraat 50, 8792 Desselgem, Belgie
056 72 66 95
BE0537.853.122

Tricopigmentatie of scalppigmentatie is een gepatenteerde techniek die zich inspireerde op tatoeage en semi-permantente make-up waarbij haar wordt nagemaakt op de hoofdhuid. Het is aangewezen zowel voor het camoufleren van kale plekken zoals het geval is bij alopecia androgenetica als bij zeer dun en weinig haar na een belangrijk haarverlies door andere oorzaken dan genetisch bepaald.

Tricopigmentatie, een gepatenteerde techniek

Met behulp van zeer fijne naalden worden biologisch afbreekbare pigmenten in de dermis van de hoofdhuid ingebracht, waardoor op kale plekken de illusie ontstaat dat er haarstoppels aanwezig zijn en bij dun haar dat er veel meer volume haar is doordat de kale lichtgekleurde schedel niet meer zichtbaar is.

Tricopigmentatie wordt uitgevoerd door opgeleide specialisten, en gebeurt in 3 sessies met enkele weken tussen. Al direct na de eerste sessie is er resultaat. Na de 3 sessies is een retouche ieder jaar aangeraden.

Een doeltreffende methode ter camouflage van kaalheid

Deze esthetische camouflagetechniek is heel doeltreffend en snel, en behoeft totaal geen dagelijkse extra zorg. Het is ideaal bij een actief leven, en geschikt bij alle activiteiten : zwemmen, sporten, uitgaan, werken, ...

Neem contact op met ons team in Kortrijk

Meer weten over deze interessante techniek die in Italië werd ontwikkeld? Surf snel naar onze contactpagina en vraag om meer informatie. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


Vind ons op sociale media

Facebook

Openingsuren

MAANDAG Open9h00-16h30
DINSDAG Open9h00-16h30
WOENSDAG Open9h00-16h30
DONDERDAG Open9h00-16h30
VRIJDAG Open9h00-16h30
ZATERDAG Gesloten/
ZONDAG Gesloten/


Groenegids ® is een merk registratie voor Benelux en wordt beschermd door copyright © wetgevingen. Uitgegeven door DeZign Crew. - sitemap