Relaxgarden

Relaxgarden Spa Meubel Fabrikanten Hout & Bosbouw Sauna's Tuinmeubelen Zwembaden
https://www.relaxgardenwebshop.be/
Ninoofsesteenweg 243, 1760 Roosdaal, Belgie
0477/468899
0477/468899
0811048078

Bij Relaxgarden vind je het ruimste aanbod weerbestendige tuinmeubelen met een lange levensduur. Kies zelf de vorm, het uitzicht, het materiaal en de afmetingen van uw tuinmeubilair.

Het assortiment tuinmeubelen van Relaxgarden zijn vervaardigd uit materialen die het volledige jaar doorlopend zonder slijtage buiten kunnen staan. Het aanbod tuinmeubelen is groot en bestaat uit stevige tuintafels, comfortabele tuinstoelen, knusse loungesets en nog veel meer.

U vindt bij ons gegarandeerd de perfecte combinatie om uw tuin in te richten. Naast het grote aanbod, legt Relaxgarden zich toe op snel en verzorgd transport. Al onze tuinmeubelen worden binnen de tien werkdagen met gespecialiseerd meubeltransport in uw tuin bezorgd. Vanaf het totaalbedrag van € 250 worden bovendien geen extra verzendingskosten of transportkosten in rekening gebracht!

Wij zijn rechtstreeks invoerder en verdeler van tuinmeubelen en loungesets in wicker, teak en RVS/aluminium van Gescova, Azur, Vedo, Sensline, G&S, Deauville, Brafab, Livingstyle en Maryard. Verder hebben wij nog andere huismerken zoals "Venus light" voor de ledverlichting en "Royal Cooker" voor de buitenkeukens op gas. Hierdoor kunnen wij onze producten aanbieden aan zeer scherpe prijzen met de laagste prijsgarantie voor de beste kwaliteit.

Bekijk onze catalogus voor tuinmeubels en ontdek zelf ons ruime aanbod aan de beste prijs-kwaliteit! Verder verdelen wij sauna's van Healthvision, jacuzzi's "Ique" van de Zweedse fabrikant Iquehottubs, pelletkachels van pelletkoning en palazzetti royal, zwembaden van Intex en Ubbink, brievenbussen en terrasverwarming van galico, Blokhutten van Woodvision en Hillhout, Onderhoudsprodukten van Fabel, Hoezen van Eurotrail of aerocover en terrasverwarming van Outtrade en heatstrip. En ook alle barbeques en gasbbq's van grandhall en crossray.

Bij Relaxgarden in Kampenhout en Roosdaal vind je een ruim assortiment van tuinmeubelen, tuinsets, loungesets, ledverlichting, infraroodsauna's, jacuzzi, buitenkeukens op gas, terrasverwarming, pelletkachels, ligbedden, parasols, tuinstoelen, tuintafels, polyester tuinbeelden ...Vind ons op sociale media

Facebook
Google Plus

Openingsuren

MAANDAG Gesloten/
DINSDAG Open10u00 - 18u00
WOENSDAG Open10u00 - 18u00
DONDERDAG Open10u00 - 18u00
VRIJDAG Open10u00 - 18u00
ZATERDAG Open10u00 - 18u00
ZONDAG Gesloten/


B. Peeters
Groenegids ® is een merk registratie voor Benelux en wordt beschermd door copyright © wetgevingen. Uitgegeven door DeZign Crew. - sitemap