Dragonderstraat 52, Sint Genesius Rode, 1640, Belgium
02/367.10.60
0800 25 056
890.238.977

OkDo Verbouwingen is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in verbouwingen en renovatiewerken in heel Vlaanderen. Wij helpen u uw verbouwingsproject te verwezenlijken van a tot z.


Allereerst helpen wij u bij het uitwerken van de bouwplannen. Is er een architect nodig voor de werken ? Is er misschien een stedenbouwkundige vergunning nodig? Komt u in aanmerking voor bepaalde premies voor uw bouwplannen? Vervolgens vragen wij verschillende prijsoffertes aan voor de uitvoer van de werken, bij aannemers bij u in de buurt, voor de uitvoer van de werken maar ook voor de noodzakelijke materialen. Vervolgens helpen wij de verschillende offertes te vergelijken zodat u de beste verhouding prijs/kwaliteit heeft. Meestal zijn er meerdere aannemers nodig voor de uitvoer van uw dromen, wij zorgen ervoor dat zij worden gecontacteerd, dat er een planning wordt opgemaakt en dat de werken elkaar opvolgen, zonder tijdsverlies. Wij doen de volledige coördinatie van de bouwwerf. Wij zijn tevens aanwezig bij de oplevering, en zelfs nog verder, want wij kunnen ook uw voorschotten waarborgen, bieden een goede verzekering aan voor de werken en staan u bij in geval van problemen.


Verbouwen was nog nooit zo eenvoudig! Of u nu een totaalrenovatie plant of gerichte isolatiewerken, het vernieuwen van ramen en deuren, dakwerken, grondwerken, de aanleg van terras en tuin, elektriciteitswerken, het vernieuwen van de CV, de installatie van een nieuwe badkamer of keuken, schilder- en pleisterwerken, wij helpen u voor grote en kleine werken. Ons bedrijf is vaste klant bij veel medespelers in de bouw, en daardoor genieten wij van zeer interessante voorwaarden bij de aannemers. Iedereen wenst te werken met OkDo verbouwingen - u geniet daardoor van de beste service aan de beste prijs !
Openingsuren:
Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open
Probleem met dit bedrijfsprofiel? Contacteer ons.