ADSL Telecoms S.A.

ADSL Telecoms S.A. Telecommunicatie Netwerken Mobile
http://www.adsl-telecoms.be/nl/
24 Grand-Rue, 9530 Wiltz, Luxembourg
0800 99 548
+352 26 95 38 28
LU225 090 09

Een wereld van internet en mobiel bellen


Mobiel bellen en internet zijn ondertussen niet meer uit onze wereld weg te denken! Alles draait erom. Alleen al internet is vandaag de dag ook wel een heel interessant medium geworden. Het helpt je een bepaalde winkel of bepaald product te vinden, een adres of telefoonnummer, of helpt je meer te begrijpen over iets, op de hoogte te blijven van het nieuws, radio of televisie te beluisteren of bekijken op verplaatsing, je mails te lezen, je eigen in een cloud opgeslagen documenten inkijken van om het even waar en om het even wanneer, noem maar op ! Voeg daarbij de gsm en het mobiel bellen, en je hebt werkelijk alles binnen handbereik !


Een abonnement voor ieder medium

Je kunt dan ook overal wel een abonnement voor afsluiten. Voor de gsm met slechts de optie sms of beperkt bellen zonder internet, of uitgebreider met zoveel belminuten nationaal of internationaal inbegrepen, met en zonder internet, ? Voor internet zijn er ook tal van opties. Beperkte internet thuis voor 1 pc, uitgebreider en sneller internet voor meerdere pc's, internet op verplaatsing, ? En dan hebben we het nog niet gehad over alle mogelijke telefoonabonnementen voor vaste telefonie en abonnementen voor TV !


Als consument kun je natuurlijk alles zelf gaan uitpluizen. Welk abonnement neem je voor je gsm, voor die van je zoon of dochter, voor je echtgenoot, en dan welk internetabonnement neem je voor thuis, welke tv-provider, nog een vaste telefoon of niet ? Door de bomen ziet men het bos niet meer ! Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden, en heel veel aanbieders !


Een pack voor gsm, internet en televisie is het voordeligst

Test-aankoop heeft dat al voor jullie uitgezocht, je komt altijd voordeliger uit door een pack af te sluiten bij ��n provider. Dat betekent dat je zowel de gsm als internet en televisie best bij ��n provider onderbrengt. Daardoor heeft de consument beduidend meer korting dan wanneer hij de goedkoopste oplossing per item zoekt.


Welk abonnement voor gsm, internet of televisie past bij jou

Dan komt de tweede vraag, hoe precies weten welk abonnement het beste bij de hele familie past. Dat is namelijk afhankelijk van tal van facetten: gsm bijvoorbeeld : bel je veel of verstuur je voornamelijk sms'en ? bel je internationaal, ? Voor de televisie is een vraag hoeveel toestellen zijn er aangesloten, een vraag die zich ook stelt bij internet naast wat je verwachtingen zijn wat internet betreft.


Kies voor een betrouwbare partner, met veel bereik


Dan rest er je nog alleen een betrouwbare partner uit te kiezen, die veel bereik heeft in heel het land maar ook in het buitenland. Bij zo'n bedrijf kun je terecht om uit te zoeken welk abonnement het beste bij jou en de rest van de familie past, maar ook om zogeheten packs samen te stellen. ADSL-telecomsbijvoorbeeld werkt nauw samen met Proximus, en kan alle lopende promoties van proximus voorstellen, met daarbij een persoonlijk advies en service. Een berekening maken van wat je nodig zou hebben kost je niets ! Het loont de moeite even te bellen.
Openingsuren

MAANDAG Open/
DINSDAG Open/
WOENSDAG Open/
DONDERDAG Open/
VRIJDAG Open/
ZATERDAG Open/
ZONDAG Open/


Groenegids ® is een merk registratie voor Benelux en wordt beschermd door copyright © wetgevingen. Uitgegeven door DeZign Crew. - sitemap