Florealgroup

Florealgroup Hotels Vakantieoorden Appartementen Campings & Caravans Woonwagens
https://www.florealgroup.be/nl/
Hoogstraat 26-28, 1000 Brussel, Belgie
02/274.15.39
0478/880207
BE0413.134.876

Floreal - de vakantiemaker voor vakanties in eigen land


U heeft zin in een weekendje weg of een vakantie niet ver van huis ? Floreal biedt vijf hele leuke vakantieparken en zeven campings in eigen land voor een ontspannende en heerlijke vakantie met familie of vrienden ! Om er even helemaal tussenuit te zijn, hoeft u dus niet ver te rijden ! 

Vijf prachtige vakantieparken in Belgi�

Zo zijn er maar liefst vijf leuke vakantieparken van Floreal, verspreid over heel Belgi�. Twee aan de Belgische kust, in Nieuwpoort en in Blankenberge, twee in de Belgische Ardennen, in La Roche-en-Ardenne en in Malm�dy, en dan nog ��n in de provincie Henegouwen vlak tegen de Franse grens, in Mont-Saint-Aubert.


Nieuwpoort - een modern vakantiecentrum

Vijf leuke vakantieparken, telkens totaal verschillend ! Het vakantiecentrum van Nieuwpoort bestaat uit een modern gebouw, waarin moderne studio's en appartementen van 2 tot 7 personen met of zonder hotelformule zijn opgetrokken. Floreal Nieuwpoort ligt op een steenworp van het strand en de beroemde dijk, en biedt naast de klassieke activiteiten aan zee een eigen binnenzwembad met glijbaan, eigen sportterreinen voor basket, tennis en petanque en een minigolf.


Blankenberge - een groot modern gebouwencomplex

Ook het vakantiecentrum van Blankenberge bestaat uit een modern nieuw gebouw met studio's en appartementen voor 2 tot maximaal 7 personen met en zonder hotelformule. U kunt er op eigen terrein tafeltennissen, minigolf, tennis, petanque of volleybal spelen naast de klassiekers van de kust. Er gaan jaarlijks verschillende leuke concerten door in het aanpalende concertgebouw.


La Roche-en-Ardenne - een idyllisch kader voor een romantische vakantie

Floreal La Roche-en-Ardenne brengt u een heel andere sfeer. Dit vakantiepark is opgetrokken in vroegere Grand Hotel des Bains, een prachtig feodaal gebouw compleet met torentjes, opgetrokken in een schitterende groene omgeving. Het park beslaat 4 hectaren en is gelegen aan de oevers van de Ourthe. Natuur en rust staan hier centraal, en het park leent zich uitstekend aan sportieve uitstappen te voet of met de fiets maar ook met een kayak, rafting, een bomencircuit, een openluchtzwembad, minigolf, petanque, verschillende speeltuinen, sportterreinen voor allerlei balsporten, noem maar op. In de winter kunt u vlak bij ski�n en langlaufen! Qua accommodatie treft u hier kamers met 1 tot 4 bedden.


Malmedy - een verblijf in het hart van de historische stad

Floreal Malmedy ligt in het historische centrum van het stadje Malmedy, en is het kleinste vakantiepark van Floreal. U kunt er genieten van de typische sfeer van de Oostkantons of van de prachtige natuur rondom Malmedy.


Mont-Saint-Aubert voor een vakantie in de heuvels

Floreal Mont-Saint-Aubert tenslotte is weer een zeer modern vakantiepark, met een panoramisch uitzicht over Doornik. Het is uitstekend geschikt voor leuke uitstapjes naar Doornik zelf, maar ook naar Rijsel (Lille), het kasteel van Beloeil, Pairi Daiza, Roubaix en nog veel meer.


Zeven comfortabele campings in de Ardennen en de Kempen

Maar u kunt ook kiezen voor een verblijf in ��n van de zeven Floreal campings in Belgi�.


In de Belgische Ardennen vlakbij Virton: Colline de Rabais, twee campings in La Roche-en-Ardenne en ��n in Odrimont, maar ook twee leuke campings in de Kempen: camping Kempen in Lichtaart en Het Veen in Sint-Job-in't-Goor.


Alle campings bieden alle faciliteiten : mooie standplaatsen met elektriciteit voor eigen tent, caravan of mobilhome, goed sanitair, een winkeltje, een eetgelegenheid, maar u kunt hier ook een volledig uitgeruste tent, caravan of stacaravan huren!


Meer weten over een aangename vakantie in Belgi� bij Floreal?

Zeker allemaal te ontdekken ! Wilt u meer weten over de vakantieparken of campings van Floreal ? Neem dan zeker even contact met ons op ! Wij staan klaar om u verder te helpen.
Openingsuren

MAANDAG Open/
DINSDAG Open/
WOENSDAG Open/
DONDERDAG Open/
VRIJDAG Open/
ZATERDAG Open/
ZONDAG Open/


Groenegids ® is een merk registratie voor Benelux en wordt beschermd door copyright © wetgevingen. Uitgegeven door DeZign Crew. - sitemap