Speed.be

Speed.be Telecommunicatie Netwerken Mobile
https://www.speed-telecom.be/nl/
Vaubanlaan 43, 5000 Namen, Belgie
02/88.00.396
081/31.25.00
BE0717.489.006

Vandaag is iedereen connected ! Via een gsm, op mobiel internet, vast internet, vaste telefoon, digitale tv, daarbij biedt de markt vandaag tal van verschillende operatoren. De vraag is eerder, welke moet ik kiezen, welk abonnement past het beste bij mij.

Om daar een eerlijk antwoord op te vinden, kun je best een contact opnemen met een onafhankelijke aanbieder van verschillende operatoren om te vergelijken :

Zij kunnen je na het beantwoorden van enkele vragen precies zeggen bij wie je best een abonnement afsluit. Vervolgens kijk je samen welk abonnement het beste bij je past, inclusief de allerlaatste promoties, cadeaus en zo meer.

Ben je eigenlijk al klant bij een operator, maar wil je na een vergelijk graag veranderen ? Ook dat kan, zonder enige moeite. Zo'n onafhankelijke aanbieder van allerlei operatoren helpt je namelijk bij het opzeggen van je oude abonnement bij de ��n en het ondertekenen van een nieuw abonnement bij de ander, met behoud van nummer en zonder uitval van netwerk.

Een andere dienst waarvan je enkel bij een onafhankelijke winkel van verschillende operatoren kunt genieten, is het testen van welke operator bij jou thuis het beste bereik heeft. Als jij dat aan de verschillende operatoren vraagt, krijg je altijd te horen dat er een uitstekende ontvangst is bij jou thuis. Maar is dat wel zo... Voor een onafhankelijke aanbieder van verschillende telecomaanbieders maakt het niet uit bij wie jij klant wordt, het antwoord is dus eerlijk.

Wil je meer weten over de onafhankelijke diensten van Speed.be ? De laatste nieuwtjes weten bij ��n van bovenstaande operatoren ? Neem regelmatig een kijkje op het blog van Speed.be  zodat je niets mist uit de boeiende maar steeds veranderende wereld van de telecom.Vind ons op sociale media

Facebook
Twitter
Google Plus

Openingsuren

MAANDAG Open/
DINSDAG Open/
WOENSDAG Open/
DONDERDAG Open/
VRIJDAG Open/
ZATERDAG Open/
ZONDAG Open/


Groenegids ® is een merk registratie voor Benelux en wordt beschermd door copyright © wetgevingen. Uitgegeven door DeZign Crew. - sitemap